Utorak, 27 Prosinac 2022

Promocija trećeg dijela slikovnice Vlaho Bukovac - Odrastanje 2

Muzeji i galerije Konavala opraštaju se s obljetničkom 2022. godinom promocijom slikovnice Vlaho Bukovac - Odrastanje 2 u Kući Bukovac koja će se održati u petak, 30. prosinca 2022. godine u 19 sati. 

Odrastanje 2 treći je broj iz ciklusa slikovnica o životu Vlaha Bukovca koje izdaju Muzeji i galerije Konavala. Ovaj broj posvećen je njegovim predakademskim godinama u kojima je napravio zidne oslike u svojoj rodnoj kući, danas Kući Bukovac i sve snažnijem slikarskom pozivu kojim je bio opsjednut kao mladić. Tu su njegove nove životne zgode i nezgode u kojima će čitatelji nesumnjivo uživati.

Ovom promocijom Muzeji i galerije Konavala završavaju svoju programsku 2022. godinu koja je bila posvećena Vlahu Bukovcu i stotoj obljetnici od njegove smrti 1922. godine. 

Na promociji su uz autoricu Lidiju Crnčević i ilustratoricu Noru Mojaš sudjelovale Jelena Obradović Mojaš i Antonia Rusković Radonić.

logo safestay

U sastavu Muzeja i galerija Konavala nalaze se:

Zavičajni muzej Konavala, Kuća Bukovac, Arheologija i spomenička baština i Mauzolej obitelji Račić.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×