Četvrtak, 27 Rujan 2018

The Best in Heritage 2018

The Best in Heritage marljivo prikuplja sve informacije najboljih praksi u području muzeja i očuvanja baštine. Od oko 300 dobitnika nagrada iz 45 nagradnih programa, The Best in Heritage odobrio je izbor najinovativnijih i najnaprednijih kandidata koji su pozvani na konferenciju 2018. u Dubrovniku. Konferencija dovodi 42 prezentacije mnogih laureata s četiri kontinenta i autore najizvrsnijih postignuća zajedno s profesionalnom publikom po čak 17. put. Konferencija započinje s događajem IMAGINES koji se fokusira na korištenje novih tehnologija i multimedija, a sadržava sesije pitanja i odgovora. Drugi dio konferencije rezerviran je za prezentacije baštinskih uspješnica i održava se u Kazalištu Marina Držića unutar četiri zasjedanja dnevno koje vode moderatori konferencije.

Muzeji i galerije Konavala ponosno ističu kako je ove godine jedan od moderatora bila i ravnateljica Muzeja i galerija Konavala Antonia Rusković Radonić.

logo safestay

U sastavu Muzeja i galerija Konavala nalaze se:

Zavičajni muzej Konavala, Kuća Bukovac, Arheologija i spomenička baština i Mauzolej obitelji Račić.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×