Srijeda, 05 Travanj 2023

Praznici u muzeju

Tijekom proljetnih praznika organizirali smo Praznike u muzeju, odnosno raznovrsne radionice u svim muzejskim jedinicama, na kojima svatko može pronaći nešto sukladno vlastitom interesu.

U Odjelu za arheologiju u Pridvorju održat će se dječje likovno-edukativne radionice. Radionica "Autoportret: na tragu rimskog carskog portreta" održat će se 13. travnja, s početkom u 14 sati. Polaznici će izrađivati autoportrete po uzoru na carske portrete s rimskih kovanica. Radionica "Kovači stećaka" održat će se 14. travnja, a započet će u 10 sati. Izrađivat ćemo 3D maketu stećka te je ukrasiti karakterističnim motivima.

U Zavičajnom muzeju Konavala održat će se višednevna kreativna radionica za djecu na kojoj će se polaznici kroz edukativne zadatke i likovno izražavanje upoznati sa životom bubice, odnosno životnim ciklusom dudovog svilca i njegovog značaja u tradicijskoj kulturi Konavala. Radionice će se održati u utorak, 11. 4., srijedu, 12. 4. i četvrtak, 13. 4. od 10 do 11 sati.

U Kući Bukovac pripremili smo vam edukativno-likovne radionice na kojima će se djeca, koristeći vlastiti primjerak radne bilježnice o Kući Bukovac, kroz raznolike likovne i kognitivne aktivnosti i igre, pobliže upoznati s likom i djelom Vlaha Bukovca i muzejskim postavom Kuće Bukovac. Radionice će se održati u svakog dana od utorka do petka, odnosno od 11. do 14. 4. od 14 do 15 sati.


Veselimo vam se!

logo safestay

U sastavu Muzeja i galerija Konavala nalaze se:

Zavičajni muzej Konavala, Kuća Bukovac, Arheologija i spomenička baština i Mauzolej obitelji Račić.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×