Srijeda, 10 Svibanj 2023

Projekt "Osjećaji u milom Cavtatu" DV Konavle i MIGK-a

Neopisivo smo radosni što je projekt "Osjećaji u milom Cavtatu", predstavljen 5. svibnja u DV Ljubica u Šibeniku na Regionalnoj smotri projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade RH, ocijenjen izvrsnim, te je izabran za Državnu smotru projekata koja će se održati u Zagrebu 18. i 19. svibnja.

Regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnoga programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade Republike Hrvatske održana je 5. svibnja 2023. godine u DV Ljubica u Šibeniku. Na smotri je predstavljeno 10 projekata iz odgojnih skupina vrtića Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko- dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Skup su vodile mr. sc. Andreja Silić, savjetnica Agencije za odgoj i obrazovanje, dr. sc. Edita Rogulj s Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, mag .soc. ped. Ivana Zadražil Vorberger, voditeljica Službe za rad s mladima i koordinatori smotre; Jelena Kulišić, prof. predškolskog odgoja, odgojitelj savjetnik iz DV Konavle, Mirjana Miočić, mag. praesc. educ., ravnateljica DV Sunce iz Zadra, Renata Stipanov, odgojitelj mentor iz DV Radost u Zadru, Ivana Roglić, stručna suradnica pedagoginja iz DV Cvit Mediterana u Splitu i Loreta Prgin, stručna suradnica pedagoginja iz DV Smilje u Šibeniku. Projekt u suradnji s Muzejima i galerijama Konavala „Osjećaji u milom Cavtatu" DV Konavle mješovite skupine „Svrdonice" ocijenjen je izvrsnim, te će našu županiju predstavljati na Državnoj smotri projekata koja će se održati u Zagrebu.

logo safestay

U sastavu Muzeja i galerija Konavala nalaze se:

Zavičajni muzej Konavala, Kuća Bukovac, Arheologija i spomenička baština i Mauzolej obitelji Račić.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×