Utorak, 27 Lipanj 2023

Stručno vodstvo za djecu i odrasle: Antički brodolomi cavtatskog akvatorija

Povodom 10. godišnjice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju Muzeji i galerije Konavala pridružuju se događanju "Otvorena vrata EU projekata".
U subotu, 1. srpnja 2023. organiziramo stručno vodstvo za djecu i odrasle "Antički brodolomi cavtatskog akvatorija" u Odjelu za arheologiju i spomeničku baštinu u franjevačkom samostanu u Pridvorju, u prostoru BLUEMED centra, opremljenom zahvaljujući sredstvima EU Interreg projekta kojemu je bio cilj valorizacija i zaštita podmorskih prirodnih i kulturnih nalazišta na izabranim lokalitetima u Hrvatskoj, Italiji i Grčkoj, a koji je 2021. godine proglašen najboljim EU projektom u kategoriji „Doprinos znanosti i inovacijama“.
Na svaki puni sat, od 9:00 do 16:00, predstavit ćemo vam antičko pomorstvo i trgovinu na primjeru luke Epidaur te ćemo virtualno, pomoću VR opreme, zaroniti u dubine cavtatskog podmorja i tako posjetiti dva sačuvana lokaliteta s ostatcima tereta antičkih brodoloma.

logo safestay

U sastavu Muzeja i galerija Konavala nalaze se:

Zavičajni muzej Konavala, Kuća Bukovac, Arheologija i spomenička baština i Mauzolej obitelji Račić.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×