Ponedjeljak, 19 Studeni 2018

EDUKATIVNO – LIKOVNE RADIONICE ZA UČITELJE RAZREDNE NASTAVE

EDUKATIVNO – LIKOVNE RADIONICE ZA UČITELJE RAZREDNE NASTAVE U ODJELU ZA ARHEOLOGIJU I SPOMENIČKU BAŠTINU MUZEJA I GALERIJA KONAVALA

 

 

Restauratorica Sanja Pujo održat će dvije edukativno – likovne radionice namijenjene učiteljima razredne nastave s ciljem poticanja i osmišljavanja novih sadržaja u školskim programima likovnog odgoja.

Teme koje će se obrađivati su reciklaža – izrada papira i izrada freske.

Osim teorijskog dijela u kojem će se polaznici upoznati s poviješću i porijeklom tih materijala i tehnika, planiran je i praktični dio kako bi se usvojile tehnologije izrade papira i freske, prilagođene školskom uzrastu i školskim mogućnostima te njihova daljnja primjena u nastavi.

Radionice će se održati 26. 11. i 29. 11. 2018. godine od 17:00 do 18:30 sati u Odjelu za arheologiju i spomeničku baštinu u Franjevačkom samostanu sv. Vlaha u Pridvorju.

Broj polaznika je ograničen.

Najave primamo u inbox facebook stranice Muzeja i galerija Konavala ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U sastavu Muzeja i galerija Konavala nalaze se:

Zavičajni muzej Konavala, Kuća Bukovac, Arheologija i spomenička baština i Mauzolej obitelji Račić.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×