Subota, 17 Ožujak 2018

Zavičajni muzej Konavala - pletenje palmi 17.03.2018.

Uoči Uskrsa, u Zavičajnom muzeju Konavala su organizirane  uskrsne radionice na kojima su sudjelovala djeca i njihovi roditelji. Na radionicama su djeca uz pomoć dobrih vila muzeja naučila kako plesti palme i pengati jaja za nadolazeći blagdan.

U subotu 17.03. u 18:00 sati je održana interaktivna radionica pletenja palmi pod vodstvom Katarine Bećir. Na radionici su se djeca upoznala s izradom palmi za blagoslov te različitim načinima pletenja. U srijedu 28.03. u 17:00 sati na red su došla jaja. Pod vodsvom dobrih vila Konavala djeca su se okušala u penganju jaja. Neki su bili jako vješti ,a neki su do kraja radionice to postali, Kreativna večer u muzeju je završila s par slomljenih jaja ali s novom vještinom u rukama.

Kreativno ozračje, zabavne i kreativne aktivnosti, uz aktivno sudjelovanje muzeja i stanovništva uvelike pridonose stvaranju suradničkog odnosa između lokalne zajednice,vrtića,škola i muzeja te osjećaja za baštinu i identitet kod djeteta.

logo safestay

U sastavu Muzeja i galerija Konavala nalaze se:

Zavičajni muzej Konavala, Kuća Bukovac, Arheologija i spomenička baština i Mauzolej obitelji Račić.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×